top of page

CONSULTATIE BIJ MARTHE DE SAEDELEIR OSTEOPATHIE IN LEBBEKE OF GENTBRUGGE 

scrollbutton

Vraaggesprek

divider

Bij de aanvang van een consultatie wordt er steevast gestart met een vraaggesprek om een dusdanig brede waaier van informatie te verkrijgen wat betreft jouw klacht. Tevens wordt de medische ziektegeschiedenis nagevraagd zoals het gebruik van medicatie, de aanwezigheid van ziektes, eerder ondergane operaties enzovoort. Als je al eerdere onderzoeken zou gehad hebben, breng dan zeker de resultaten hiervan mee.

consultatie

Osteopathisch onderzoek

divider

Tijdens het onderzoek wordt eerst uitgezocht welke structuur (spier, gewricht, ligament...) precies verantwoordelijk is voor jouw klacht en waarom deze de pijn uitlokt. Nadien test Marthe het hele lichaam op functionaliteit en beweeglijkheid.

Behandeling 

divider

Via manuele technieken stimuleert Marthe de doorbloeding, verbetert de bewegingen of helpt ze compensatiemechanismen te ondersteunen. Technieken omvatten manipulaties, mobilisaties, stretchings, fricties, spierversterking,..

Elke behandeling wordt aangepast naargelang de patiënt. Afhankelijk van de medische voorgeschiedenis, leeftijd en aard van de symptomen worden behandeltechnieken afgestemd op de patiënt.

Praktische afspraken

divider

Er is geen doorverwijzingsbrief van de dokter nodig.

De eerste behandeling duurt 45 min tot 60 minuten. Daaropvolgende behandelingen nemen ongeveer 45 min in beslag. 

Het tarief voor een eerste behandeling bedraagt 65 euro. De vervolg afspraken bedragen 60 euro.
Deze kan zowel cash als via de payconiq bancontact app betaald worden. Als erkende osteopaat wordt er telkens een attest bezorgd die u kan indienen bij de mutualiteit. U kan per mutualiteit terugvinden wat de terugbetaling voor osteopathie bedraagt. Deze terugbetaling kan variëren, dus vraag dit even na bij uw ziekenfonds.

We vragen een afspraak steeds ten laatste 24u op voorhand te annuleren, anders zijn we genoodzaakt u de helft van de consultatie aan te rekenen.

logo Marthe De Saedeleir Osteopathie

Aarzel niet om Marthe te contacteren. Gebruik daarvoor de online afsprakentool of bel tijdens de kantooruren.

bottom of page