Consultatie bij Marthe De Saedeleir Osteopathie in Lebbeke

0471 30 45 99Contacteer Marthe De Saedeleir scrollicon

Uw eerste consultatie

divider

Marthe De Saedeleir beschouwt u als een individu. Bij uw eerste bezoek zal ze de nodige tijd besteden aan een uitgebreid intakegesprek waarbij ze uw algemene medische voorgeschiedenis in kaart brengt. Nadien onderzoekt ze het functioneren en beweeglijkheid van het hele lichaam door een osteopathisch onderzoek. Op deze manier krijgt Marthe een volledig zicht op u bewegingsbeperkingen, disfuncties en klachten. Nadien bespreekt ze samen met u het meest geschikte behandelplan. De eerste behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Een voorafgaande doorverwijzing is niet nodig, maar zo nodig communiceert Marthe met uw huisarts om uw medische gegevens actueel te houden en een goed inzicht te krijgen in uw medische voorgeschiedenis. U kunt bij haar langskomen voor:

  • Preventieve consultatie

  • Manuele behandeling

  • Preventie van sportletsels

  • Chronische lagerug- en nekklachten

  • Migraine, clusterhoofdpijn en spanningshoofdpijn

Osteopathisch onderzoek

divider

Tijdens het osteopathisch onderzoek onderzoekt Marthe uw volledig lichaam om een totaalbeeld te krijgen van de functionaliteit en mobiliteit van uw lichaam. Ze gebruikt haar handen om afwijkingen in de structuur en functie van uw lichaam te identificeren en om gebieden met zwakte, gevoeligheid, beperking of spanning te beoordelen.

Behandeling door Marthe De Saedeleir Osteopathie

divider

Op basis van uw eerste consultatie en het behandelplan, helpt Marthe uw lichaam te genezen. Ze begint meestal met uw spieren los te maken en te ontspannen en stijve gewrichten te strekken, met zachte massages. Aan de hand van mobilisatie en manipulatie technieken worden u disfuncties en blokkades behandelt. Tijdens deze consultaties reikt Marthe u ook extra oefeningen en gezondheidsadvies aan. Vervolgbehandelingen duren ongeveer 45 minuten en Marthe informeert u voorafgaand over de behandelingen die daarbij worden verstrekt. Hierbij worden er geen invasieve technieken gebruikt en krijgt u geen medicatie voorgeschreven.

Praktische afspraken

divider

Het tarief voor een consultatie bij Marthe De Saedeleir Osteopathie bedraagt 45 euro. U betaalt cash of via de applicatie Bancontact by Payconiq. Na het intakegesprek start Marthe de behandeling op of verwijst ze u door naar een podoloog, arts of kinesist.

Meer info
logo Marthe De Saedeleir Osteopathie


Aarzel niet om Marthe te contacteren. Gebruik daarvoor het contactformulier op deze website of bel tijdens de kantooruren.

Contacteer mij