Laat uw lichaam bewegen zoals het hoort

0471 30 45 99Contacteer Marthe De Saedeleir scrollbutton

Een ervaren en toegewijde osteopaat in Lebbeke

divider

Marthe De Saedeleir is een ervaren en toegewijde osteopaat wier persoonlijke waarden overeenstemmen met de kernprincipes van de osteopathie. Ze is altijd geboeid geweest door het menselijk lichaam. Door haar jarenlange danservaring heeft ze geleerd hoe fantastisch het menselijk lichaam is en hoe alles op elkaar inspeelt. De keuze om osteopaat te worden, is gegroeid uit die passie en nieuwsgierigheid.

Marthe behaalde in 2018 haar osteopathiediploma aan The International Academy of Osteopathy (IAO) van Buckinghamshire New University. Ze liep eerder stage aan de Osteopathy Clinic en beschikt over alle ervaring en kennis om u te behandelen. Haar belangrijkste motivatie is haar verlangen om u te helpen.

Een persoonlijke kijk op osteopathie

divider

Als osteopaat maakt Marthe elke dag het verschil. Ze helpt u te herstellen na een blessure, leert u omgaan met langdurige aandoeningen en verbetert uw algehele welzijn en levenskwaliteit. Voor Marthe is een individuele behandeling van het volledig lichaam de sleutel tot het herstel, waardoor ze niet alleen focust op uw letsel of aandoening. Voor haar is het een manier om gezondheidsproblemen op te sporen, te behandelen en te voorkomen. Dit doet ze door manipulaties, mobilisaties van het musculoskeletale systeem (gewrichten en spieren), visceraal systeem en het craniaal systeem. Maar bovenal ook door u persoonlijk te leren kennen. Marthe luistert naar uw verhaal, zodat ze eventuele onderliggende factoren beter leert begrijpen. Vervolgens werkt ze een op maat gemaakt behandelplan uit dat aansluit bij uw manier van leven.

Meer info
logo Marthe De Saedeleir Osteopathie


Als u op zoek bent naar een effectieve en resultaatgerichte behandeling, contacteer dan Marthe De Saedeleir Osteopathie in Lebbeke.

Contacteer mij